morehouse

Alavalikko

Morehouse - for those who want More

Morehouse on teknologiallaan alaa johtava erikoiskonttien valmistamiseen erikoistunut yritys. Asiakkaina yrityksellä on puolustusvoimat, pelastuslaitokset sekä yksityiset yritykset.

Morehouse tuottaa yli 20 vuoden pitkäjänteisen tuotekehityksen ansiosta laadukkaita toiminnallisia kokonaisuuksia kaikkiin tarpeisiin ja olosuhteisiin. Morehouse tuotteita käytetään yli 20 eri maassa Etelänapamantereelta Siperiaan, viidakosta aavikolle. Tuotekehityksen keskeisenä osana on ollut tiivis yhteistyö Suomen Puolustusvoimien kanssa. Vuosien kokemus haastavista projekteista, koulutuksesta sekä jatkuva tuotekehitys ovat tehneet Morehousesta liikuteltavien toiminnallisten ratkaisujen edelläkävijän.

Morehouse tuotteita on käytetty kaikissa rauhanturvaoperaatioissa, joihin Suomi on osallistunut Naton kumppanina vuodesta 1995. Morehousen toiminta noudattaa sertifioituja ISO9001 laadunhallinnan standardia, AQAP2110 NATO standardia sekä ISO14001 ympäristöjohtamisen standardia.

Morehouse kehittää tuotteitaan ja palveluitaan jatkuvasti seuraten mitä uudistustarpeita asiakkaat tuotteille asettaa. Tehtävänämme on tarjota innovatiivisia toiminnallisia kokonaisuuksia kaikkiin tarpeisiin ja olosuhteisiin. Keskeistä tuotteissamme on liikuteltavuus, turvallisuus sekä toimintavalmius missä tahansa, milloin tahansa. Tuotteemme suunnitellaan asiakkaan toiveiden perusteella ja tuotekehitystä tehdään yhdessä Morehousen asiakkaiden kanssa.

Morehouse on vuonna 1995 perustettu perheyritys, jonka kotipaikka on Suomessa Rautalammilla. Morehousen liikevaihto on 4,5 miljoonaa € ja se työllistää 25 eri alojen ammattilaista.

Ylös